Gratis frakt på orders över 499.- 5-7 dagars leveranstid 14 dagars returrätt Prova innan du betalar
Regler för uppladdning av bilder

Hjälp oss att dela dina bilder. När man laddat upp en bild som blivit godkänd får man automatiskt en rabattkod på 50,-. Endast en rabattkod får användas per order (det går inte att använda fler rabattkoder samtidigt) Åldersgränsen för uppladdning av bilder är 15 år.

Bilderna publiceras på modehus.nu under kundbilder samt under den produkt som finns med på bilden om man kopplat ihop dem. Bilden publiceras tillsammans med information om hur gammal Du är och vart i landet Du bor. Det är viktigt att Du registrerar rätt ålder. Bilderna genomgår en godkännelseprocess av modehus.nu innan de publiceras. Bilder raderas om personen i fråga skulle vara naken eller endast iförd underkläder. Bilder innehållande reklam kommer raderas. Användare kan radera bilder de själva laddat upp.

Det är helt gratis att ladda upp bilder. Det finns ingen gräns för hur många bilder man som användare får ladda upp. Man har endast tillåtelse att registrera ett konto per användare. Modehus.nu ber dig överväga möjliga konsekvenser av att ladda upp en bild på internet (kontakta Datainspektionen för mer information) Ta gärna kontakt med post@modehus.nu om något är oklart.