Gratis frakt på orders över 499.- 5-7 dagars leveranstid 14 dagars returrätt Prova innan du betalar
Vanliga frågor

När får jag min beställning?
- Vi har angivit en leveranstid på 3 - 10 dagar beroende på hur många beställningar som står på tur till att packas. Normalt sett så har du ditt paket inom max 6 -7 dagar. Vänligen kontakta oss om du inte fått din beställning inom 10 dagar.

Jag har gjort en beställning men är osäker på om den har gått igenom.
- När du genomfört din beställning kommer det upp ett meddelande på skärmen där det står att din order är godkänd. Du får dessutom en orderbekräftelse till din registerade e-postadress. Kontrollera att du angivit korrekt e-postadress om du inte får någon orderbekräftelse. Är du osäker, ta kontakt med vår kundtjänst.

Jag har gjort en retur till Er, har Ni mottagit den?
- Vi bekräftar alltid via e-post när vi mottager en kundretur. Har du inte fått någon bekräftelse inom 10 dagar kontakta oss på post@modehus.nu

Har Ni andra storlekar på lager än de som syns i butiken?
- Nej, alla storlekar vi har ligger synliga i butiken.

Kan jag få min beställning levererad till annan adress?
- Klarna hanterar alla våra betalningar och de godkänner dessvärre inga andra leveransadresser än din folkbokförda.
Kontakta Klarna på 08 120 120 10 om du precis flyttat för att ta reda på vilken adress som du är registrerad på.

Hur gör jag när jag tappat bort min faktura från Klarna?
- Kontakta Klarna på telefon 08 120 120 10 eller info@klarna.se så mejlar de ut en kopia på din faktura. Ange ditt namn och personnummer i mejlet. Du kan även kontakta oss så hjälper vi dig.

Varför kan jag inte handla via faktura?
- När Du väljer faktura som betalningsmetod gör de en kreditupplysning online. Om Klarna bedömer att värdet på din beställning är för högt i förhållande till din inkomst kommer de att neka dig kredit. Kontakta Klarna för mer information på på telefon 08 120 120 10 eller mail: info@klarna.se . Det går givetvis bra att välja ett annat betalningsalternativ.

Jag valt Klarna konto. När får jag min faktura?
- Om du handlat i februari så skickar Klarna ut fakturan i mitten på mars och den ska betalas i slutet på mars. Alltså: Handla nu, betala i slutet på nästa månad. (fakturan kommer i mitten på nästa månad)