Gratis frakt på orders över 499.- 5-7 dagars leveranstid 14 dagars returrätt Prova innan du betalar
Retursedel

Skicka tillbaka din retur till oss med retursedel. Du behöver då inte betala porto på postkontoret. Vid retur så debiteras du 69:- i efterskott, vi betalar returporto vid reklamation (kontakta alltid oss vid en reklamation).

Ladda ned retursedel här.

 

Så här gör du:

1. Lägg med packsedeln där du har kryssat för vilka varor du har returnerat i paketet. Har du inte kvar den så skriv på ett papper ditt namn, adress, telefon samt ordernummer så att vi kan hitta din retur hos oss.

2. Slå sedan in paketet i en plastpåse eller med papper. Tänk på att packa paketet så bra så det inte går sönder i postens hantering.

3. Skriv ut retursedeln. Du hittar länken här ovanför.

4. Tejpa retursedeln på utsidan av paketet. Tänk på att ej tejpa direkt på t ex skokartongen för då blir den förstörd och vi kan inte sälja varan igen. Kontakta oss på post@modehus.nu om du inte har tillgång till skrivare.

5. Skicka returen på närmaste postkontor, porto är redan betalt!

6. När vi får din retur skickar vi ett mejl till dig samt justerar din faktura i Klarna. Avgiften på 69:- läggs till på din faktura.


Observera att Svarsposten endast är ett erbjudande till dig som kund så du ska kunna returnera en eller flera varor till ett fast pris och utan att behöva klista på frimärken på paketet. Du som kund är ansvarig för att paketet kommer fram till oss oavsett av vilken transportör eller fraktsätt som används.